goodhome Browar Lubicz

Kent Merkezi, Krakow
goodhome Browar Lubicz Öne Çıkan Resim
goodhome Browar Lubicz Dış Mekan
goodhome Browar Lubicz Dış Mekan
goodhome Browar Lubicz Dış Mekan
goodhome Browar Lubicz Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
goodhome Browar Lubicz
ul. Lubicz 17 Kent Merkezi, Krakow

Goodhome Browar Lubicz misafirlere Krakow (Kent Merkezi) bölgesinde, Main Market Square ve Krakow Üniversitesi Hastanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Oskar Schindler Fabrikası ile 2 mi (3,2 km) ve Wawel Şatosu ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairenin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire (Lubicz - 105)
Deluxe
Deluxe Apart Daire (Lubicz - 57)
Stüdyo
Stüdyo Süit (Lubicz - 4A)
Süit
Süit (Lubicz - 4B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x