Good Morning+ Nyköping

Orta İsveç, Nykoping
Good Morning+ Nyköping Genel
Good Morning+ Nyköping Genel
Good Morning+ Nyköping Genel
Good Morning+ Nyköping Genel
Good Morning+ Nyköping Genel
Image More +28 fotoğraf
Good Morning+ Nyköping
Gumsbackevägen, 2 Orta İsveç, Nykoping

Nykoping bölgesindeki Good Morning+ Nyköping misafirlere banliyöde, Vasterport Alışveriş Merkezi ve Sormlands Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nykoping Şatosu ile 1,9 mi (3 km) ve Nykopings Hamn ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Good Morning+ Nyköping misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 96 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Nykoping bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x