Good Morning Arlanda

Kuzey Stockholm Kontluğu, Arlanda
Good Morning Arlanda Öne Çıkan Resim
Good Morning Arlanda Dış Mekan
Good Morning Arlanda Dış Mekan
Good Morning Arlanda Dış Mekan
Good Morning Arlanda Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Good Morning Arlanda
Box 51, Lindskrogsvägen, 7 Kuzey Stockholm Kontluğu, Arlanda

Arlanda bölgesindeki Good Morning Arlanda misafirlere iş merkezinde, SkyCity ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Eurostop Alışveriş Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Marsta Centrum ile 5,6 mi (9 km) ve International Golf Club ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda Good Morning Arlanda misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 4.00 ve 9.30, hafta sonu 4.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 178 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Triple Room +
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Twin Room +

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x