Golubaya Bukhta Art-hotel

M4 Don Highway, Gelendzhiksky District
Golubaya Bukhta Art-hotel Genel
Golubaya Bukhta Art-hotel Genel
Golubaya Bukhta Art-hotel Öne Çıkan Resim
Golubaya Bukhta Art-hotel Dış Mekan
Golubaya Bukhta Art-hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Golubaya Bukhta Art-hotel
Borisovskaya Street, 56 M4 Don Highway, Gelendzhiksky District

Golubaya Bukhta Art-hotel konaklamanızda Gelendzhik bölgesinde, Begemot Su Parkı ile 7,5 km (4,7 mi) ve Zolotaya Bukhta Tema Parkı ile 8,6 km (5,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Olimp Parkı ile 11,8 km (7,3 mi) ve Müzikli Çeşme ile 12,9 km (8 mi) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere bebek bakımı (ücretli), tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Junior Süit
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x