Golfside Villas

Puerto Rico Adası, Rio Grande
Golfside Villas Genel
Golfside Villas Genel
Golfside Villas Genel
Golfside Villas Genel
Golfside Villas Genel
Image More +388 fotoğraf
Golfside Villas
Camino las Picüas Puerto Rico Adası, Rio Grande

Golfside Villas misafirlere Rio Grande (Mameyes II) bölgesinde, Luquillo Plajı ve Wyndham Rio Mar Kumarhanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire El Yunque Ulusal Ormanı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Wyndham Rio Mar Golf Sahası ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

PALIO yemek servisi için ideal, bu apart dairede, 10 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu, 2 plaj barı ve 3 havuz barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 60-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Hava güneşli olduğunda, misafirlerimiz golf oynayabilir veya özel plajda güneşin tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Villa,
Villa, Plaj Kenarı
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Plaj Kenarı
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır
Room
Villa, Okyanusa Sıfır
Room
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Denize Sıfır
Room
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Villa, Plaj Kenarı
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x