Golf Place Inn

Illawarra (bölgesi), Primbee
Golf Place Inn Genel
Golf Place Inn Genel
Golf Place Inn Genel
Golf Place Inn Genel
Golf Place Inn Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Golf Place Inn
24 Golf Place Illawarra (bölgesi), Primbee

Golf Place Inn misafirlere Wollongong (Primbee) bölgesinde, Port Kembla Golf Kulübü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Nan Tien Tapınağı ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Wollongong Bilim Merkezi ve Planetaryumu ile 17,1 km (10,7 mi) ve Jamberoo Action Parkı ile 19,2 km (12 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz poşet çay/hazır kahve ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Oda (Queen 2 Single Room)
Standard
Standard Oda (Pet Friendly Queen Single)
Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Golf Manzaralı
Standard
Standard Oda, Golf Manzaralı (Queen Single)
Standard
Standard Oda (Queen)
Superior
Superior Oda (Pet Friendly Queen Bunk)
Superior
Superior Oda (Pet Friendly Queen Single)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x