Golf Course Bonn

Rhine-romantic Route, Sankt Augustin
Golf Course Bonn Genel
Golf Course Bonn Genel
Golf Course Bonn Öne Çıkan Resim
Golf Course Bonn Dış Mekan
Golf Course Bonn Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Golf Course Bonn
Konrad-Adenauer-Str. 100 Rhine-romantic Route, Sankt Augustin

Sankt Augustin bölgesindeki Golf Course Bonn misafirlere golf sahasına yakın, Internationaler Golf Club Bonn ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Sieben Hills Nature Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Gallery Acht P ile 3,6 mi (5,7 km) ve Brotfabrik Kültür Merkezi ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x