Golden Yasmin Residence Mehari Hammamet

Yasmine
Golden Yasmin Residence Mehari Hammamet Öne Çıkan Resim
Golden Yasmin Residence Mehari Hammamet Dış Mekan
Golden Yasmin Residence Mehari Hammamet Dış Mekan
Golden Yasmin Residence Mehari Hammamet Yerinde Yemek
Golden Yasmin Residence Mehari Hammamet Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Golden Yasmin Residence Mehari Hammamet
Mehari Hammamet BP 119 Yasmine Hammamet , Yasmine

Golden Yasmin Residence Mehari Hammamet misafirlere Hammamet bölgesinde, plaj yakınında, Yasmine Plajı ve La Medina Kumarhanesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Yasmine Hammamet Marinası ile 0,8 mi (1,3 km) ve Carthage Land ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için A la carte ideal; apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x