Golden Time

Absheron Region, Bakü
Golden Time Öne Çıkan Resim
Golden Time Dış Mekan
Golden Time Dış Mekan
Golden Time Dış Mekan
Golden Time Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Golden Time
Boyuk Qala Street 40 Absheron Region, Bakü

Golden Time misafirlere Baku (Bakü İçerişehir) bölgesinde, Bakü Şehir Pisti ve Shirvan Shahs Sarayı yakınında. Bu otel Kız Kulesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Flarmoniya Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve kapalı havuz bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Apart Daire
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Süit
Dubleks
Dubleks
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, Balkon
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x