Golden Sun Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Ios Town (Ios Kasabası)
Golden Sun Hotel Dış Mekan
Golden Sun Hotel Dış Mekan
Golden Sun Hotel Dış Mekan
Golden Sun Hotel Oda Manzaraları
Golden Sun Hotel Banyo Tipleri
Image More +14 fotoğraf
Golden Sun Hotel
Ios Cyclades Decentralized Administration Of The Aegean, Ios Town (Ios Kasabası)

Golden Sun Hotel konaklamanızda Ios bölgesinde, plaj yakınında, Yialos Plajı ve Ios Feribot İskelesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Skarkos ile 1,3 km (0,8 mil) ve Tzamaria Plajı ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Golden Sun Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

17 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x