Golden Rock Inn

Fountain
Golden Rock Inn Genel
Golden Rock Inn Öne Çıkan Resim
Golden Rock Inn Dış Mekan
Golden Rock Inn Dış Mekan
Golden Rock Inn Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Golden Rock Inn
Charlestown , Fountain

Gingerland bölgesindeki Golden Rock Inn misafirlere okyanus kıyısında, Eva Wilkin Gallery ve Market Place ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St John’s Fig Tree Church ile 2,9 mi (4,6 km) ve Nevis Botanik Bahçesi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Karayip mutfağı sevenler için The Rocks ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Paradise)
Süit
Süit (Sugar Mill)
Room
Standard Kır Evi (Garden Room )
Room
Deluxe Oda (Hillside Room )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x