Golden Palm Resort

Visayan Adaları, Panglao
Golden Palm Resort Genel
Golden Palm Resort Genel
Golden Palm Resort Genel
Golden Palm Resort Öne Çıkan Resim
Golden Palm Resort Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Golden Palm Resort
Danao Visayan Adaları, Panglao

Golden Palm Resort misafirlere Panglao (Danao) bölgesinde, Alona Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Danao Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Virgin Adası ile 1,7 mi (2,7 km) ve Balicasag Adası Deniz/Okyanus Koruma Alanı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Filipin mutfağı sevenler için Golden Palm ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x