Golden Lotus Place

Luang Prabang
Golden Lotus Place Genel
Golden Lotus Place Genel
Golden Lotus Place Öne Çıkan Resim
Golden Lotus Place Dış Mekan
Golden Lotus Place İç Mekan
Image More +76 fotoğraf
Golden Lotus Place
123 Pakham Village South Wat Mai , Luang Prabang

Golden Lotus Place misafirlere Luang Prabang merkezinde, Sabah Pazarı ve Wat Mai yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Wat Pa Huak ile 0,1 mi (0,2 km) ve Phu Si Dağı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. 3 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Double
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Double
Room
Standard Twin
Room
Superior Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x