Golden Lotus Namkhan View

Luang Prabang
Golden Lotus Namkhan View Öne Çıkan Resim
Golden Lotus Namkhan View Dış Mekan
Golden Lotus Namkhan View Dış Mekan
Golden Lotus Namkhan View Dış Mekan
Golden Lotus Namkhan View Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Golden Lotus Namkhan View
Ban Vatsene Namkhan , Luang Prabang

Luang Prabang bölgesindeki Golden Lotus Namkhan View konaklamanızda, Wat Pa Phai ve Ock Pop Tok ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Wat Sen ile 0,3 mi (0,5 km) ve Mekong ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room with Balcony River View
Family
Family Room with Terrace River View
Room
Superior Room with Terrace River View
Room
Deluxe Twin Room with Balcony River View
Room
Superior Triple Room with Terrace River View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x