Golden Line Danang Hotel

Orta Vietnam, Da Nang
Golden Line Danang Hotel Genel
Golden Line Danang Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Line Danang Hotel Dış Mekan
Golden Line Danang Hotel Dış Mekan
Golden Line Danang Hotel Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Golden Line Danang Hotel
63-65-67 Ðo Bi My An, Ngu Hanh Son Orta Vietnam, Da Nang

Golden Line Danang Hotel misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ve Danang night market ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 1,3 mi (2,1 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 60 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Superior Oda, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x