Golden Hotel

Priştine
Golden Hotel Genel
Golden Hotel Genel
Golden Hotel Öne Çıkan Resim
Golden Hotel Kahvaltı
Golden Hotel Oda
Golden Hotel
Str. Motrat Qiriazi No. 118 , Priştine

Priştina bölgesindeki Golden Hotel konaklamanızda Newborn Monument ve Kosova Meclisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Skanderbeg statue ile 1,2 mi (1,9 km) ve Devlet Tiyatrosu ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda Golden Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x