Golden Hill Country Chalets & Suites

Bucklige Welt, Waldschach
Golden Hill Country Chalets & Suites Genel
Golden Hill Country Chalets & Suites Öne Çıkan Resim
Golden Hill Country Chalets & Suites Dış Mekan
Golden Hill Country Chalets & Suites Dış Mekan
Golden Hill Country Chalets & Suites Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Golden Hill Country Chalets & Suites
Waldschach/ Steinfuchsweg 2 Bucklige Welt, Waldschach

Sankt Nikolai im Sausal bölgesindeki Golden Hill Country Chalets & Suites konaklamanızda, Sulmsee ve Schloss Seggau ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sausal Gebirge ile 7,2 mi (11,6 km) ve Regioneum ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Barbaras Private Dining ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde fırınlar, set üstü ocak ve espresso kahve makinesi vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, tablet bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi (Goldfuchs)
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (Silberfuchs)
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (Rotfuchs)
Ev,
Ev, 3 Yatak Odası (Steinfuchs)
Panoramic
Panoramic Çatı Katı (Loft), Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x