Golden Heritage Cottages

High Country, Beechworth
Golden Heritage Cottages Genel
Golden Heritage Cottages Öne Çıkan Resim
Golden Heritage Cottages Dış Mekan
Golden Heritage Cottages Dış Mekan
Golden Heritage Cottages Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Golden Heritage Cottages
51 Sydney Road High Country, Beechworth

Golden Heritage Cottages misafirlere Beechworth bölgesinde, milli parkta, Beechworth Public Cemetery ile Beechworth Historic Park 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Queen Victoria Park ile 0,5 mi (0,8 km) ve Old Police Station Museum ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 55-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları mevcuttur. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası, Jakuzi
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası, Jakuzi
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x