Golden Grand Hotel

Phitsanulok
Golden Grand Hotel Genel
Golden Grand Hotel Genel
Golden Grand Hotel Genel
Golden Grand Hotel Genel
Golden Grand Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
Golden Grand Hotel
66 Thammabucha Rd , Phitsanulok

Phitsanulok bölgesindeki Golden Grand Hotel konaklamanızda, Wat Nang Phaya ve Wat Ratburana ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Naresuan Üniversitesi ile 10,1 mi (16,2 km) ve Wat Phra Sri Rattana Mahatat Woramahawihan ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 94 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x