Golden Eagle Summit Hotel Nanjing China

Güney Merkez Çin, Nanjing
Golden Eagle Summit Hotel Nanjing China Genel
Golden Eagle Summit Hotel Nanjing China Öne Çıkan Resim
Golden Eagle Summit Hotel Nanjing China Yerinde Yemek
Golden Eagle Summit Hotel Nanjing China Yerinde Yemek
Golden Eagle Summit Hotel Nanjing China Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Golden Eagle Summit Hotel Nanjing China
No.1688, Shuanglong Avenue Güney Merkez Çin, Nanjing

Golden Eagle Summit Hotel Nanjing China misafirlere Nanjing (Jiangning) bölgesinde, China Pharmaceutical University Jiangning Campus ve Taiping Heavenly Kingdom History Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Zhonghua Men Kapısı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Konfüçyus Tapınağı ile 6,7 mi (10,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

292 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Superior Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x