Gold Nugget Hotel

Cornwall County, Negril
Gold Nugget Hotel Genel
Gold Nugget Hotel Öne Çıkan Resim
Gold Nugget Hotel Dış Mekan
Gold Nugget Hotel Dış Mekan
Gold Nugget Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Gold Nugget Hotel
Norman Manley Blvd Cornwall County, Negril

Gold Nugget Hotel konaklamanızda Negril bölgesinde, eğlence bölgesinde, Seven Mile Plajı yakınında Jamaica Plajları ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Negril Cliffs ile 4,1 km (2,6 mi) ve Kool Runnings Su Parkı ile 5 km (3,1 mi) mesafede.

Misafirler için 26 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo Süit
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x