Gold Coast Phu Quoc Resort

Güney Vietnam, Ganh Dau
Gold Coast Phu Quoc Resort Genel
Gold Coast Phu Quoc Resort Genel
Gold Coast Phu Quoc Resort Genel
Gold Coast Phu Quoc Resort Genel
Gold Coast Phu Quoc Resort Öne Çıkan Resim
Image More +58 fotoğraf
Gold Coast Phu Quoc Resort
Hamlet 8, Chuong Vich, Ganh Dau Village Güney Vietnam, Ganh Dau

Phu Quoc bölgesindeki Gold Coast Phu Quoc Resort konaklamanızda Ganh Dau Plajı ve Dai Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Shophouse Grand World ile 5 mi (8 km) ve Corona Kumarhanesi ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için The Wooden House ideal, bu denize sıfır temalı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için 24 saat oda servisi var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor.

12 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve su kaydırağı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Bungalov, Denize Sıfır
Room
Family Bungalov, Denize Sıfır
Room
Deluxe Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x