GoGo Hotel

Taichung
GoGo Hotel Genel
GoGo Hotel Genel
GoGo Hotel Genel
GoGo Hotel Genel
GoGo Hotel Genel
Image More +48 fotoğraf
GoGo Hotel
No. 138, Sichuan Rd Xitun District , Taichung

GoGo Hotel konaklamanızda Taichung merkezinde, Doğa Bilimi Ulusal Müzesi ve Akçaağaç Bahçesi Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Taichung Top City Alışveriş Merkezi ile 1,5 km (1 mil) ve Ulusal Taichung Tiyatrosu ile 1,8 km (1,1 mil) mesafede.

Otelin restoranı öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (No parking)
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x