GLOW Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
GLOW Pattaya Genel
GLOW Pattaya Öne Çıkan Resim
GLOW Pattaya Dış Mekan
GLOW Pattaya Dış Mekan
GLOW Pattaya Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
GLOW Pattaya
193/949 Moo 10, Pattaya South Sai 3 Tumbon Nongprue, Amphoe Bang Lamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

GLOW Pattaya size Pattaya merkezinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pattaya Plajı Yolu ile 1,1 mi (1,8 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 150 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Pattaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior King (Building B)
Superior
Superior Triple (Building B)
Room
Deluxe Premier
Room
Deluxe Corner Premier
Room
Deluxe Connecting Premier
Room
Superior Twin (Building B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x