Gloria Plaza Hotel Shenyang

Shenyang
Gloria Plaza Hotel Shenyang Genel
Gloria Plaza Hotel Shenyang Genel
Gloria Plaza Hotel Shenyang Genel
Gloria Plaza Hotel Shenyang Genel
Gloria Plaza Hotel Shenyang Genel
Image More +33 fotoğraf
Gloria Plaza Hotel Shenyang
32 Yingbin Street , Shenyang

Shenyang (Shenhe) bölgesindeki Gloria Plaza Hotel Shenyang misafirlere Orta Cadde ve Taiyuan Alışveriş Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Liaoning Bölge Müzesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Youth Park ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Atrium Cafe yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

283 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Gece kulübü, sağlık kulübü ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x