Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels

Kystriksveien, Gloppen
Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels Genel
Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels Öne Çıkan Resim
Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels Dış Mekan
Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels Dış Mekan
Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels
Sørstrandvegen 16 Kystriksveien, Gloppen

Gloppen Hotell - by Classic Norway Hotels misafirlere Gloppen bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Breimsbygda Skisenter ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede ve Eid Opera Binası ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sagastad ile 14 mi (22,5 km) ve Nordfjordeid Kilisesi ile 14 mi (22,5 km) mesafede.

Kjøkkenstova yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 61 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x