Global Village Ooty

Coonoor
Global Village Ooty Genel
Global Village Ooty Genel
Global Village Ooty Öne Çıkan Resim
Global Village Ooty Dış Mekan
Global Village Ooty Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Global Village Ooty
Kathadimattam road Balacola Post Kathadimattam , Coonoor

Coonoor bölgesindeki Global Village Ooty konaklamanızda, Nilgiri Hills ve Diyanamyam Mutt ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sri Mariamman Temple ile 7,6 mi (12,2 km) ve Muniswarar Temple ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Tree top yemek servisi için müsait, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Villa, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x