Glavnye Narzanye Vanny

Güney Rusya, Kislovodsk
Glavnye Narzanye Vanny Öne Çıkan Resim
Glavnye Narzanye Vanny Dış Mekan
Glavnye Narzanye Vanny Dış Mekan
Glavnye Narzanye Vanny Dış Mekan
Glavnye Narzanye Vanny Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Glavnye Narzanye Vanny
Kurortny Boulevard 4 Güney Rusya, Kislovodsk

Kislovodsk bölgesindeki Glavnye Narzanye Vanny konaklamanızda, Dacha Chaliapin Tarih ve Kültür Müzesi ve Yaroshenko Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kislovodskiy Parkı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Essentukskiy Tatil Merkezi Parkı ile 14 mi (22,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda tablet bilgisayar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, bitişik şaraphane ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x