Gladstone Motel Nelson

Top Of The South, Richmond
Gladstone Motel Nelson Öne Çıkan Resim
Gladstone Motel Nelson Dış Mekan
Gladstone Motel Nelson Dış Mekan
Gladstone Motel Nelson Oda Düzeni
Gladstone Motel Nelson Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Gladstone Motel Nelson
19 Gladstone Road Top Of The South, Richmond

Gladstone Motel Nelson misafirlere Richmond bölgesinde, havaalanı yakınında, Richmond Mall Alışveriş Merkezi ve Fossil Ridge Şaraphanesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı motel Pic's Peanut Butter World ile 2,5 mi (4 km) ve McCashin's Bira Fabrikası ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Standard
Standard Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Executive
Executive Stüdyo
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x