Gite du lac

Al Haouz, Ouirgane
Gite du lac Öne Çıkan Resim
Gite du lac Dış Mekan
Gite du lac Dış Mekan
Gite du lac Dış Mekan
Gite du lac Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Gite du lac
Douar derb Al Haouz, Ouirgane

Ouirgane bölgesindeki Gite du lac misafirlere kırsal bölgede, Toubkal Milli Parkı ve High Atlas ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Barrage Ouirgane ile 0,2 mi (0,3 km) ve Souk Hebdomadaire Ansi ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x