Gite De Pierre et de Lumière

Paroisse Notre-dame Des Sources, Jouhe
Gite De Pierre et de Lumière Öne Çıkan Resim
Gite De Pierre et de Lumière Dış Mekan
Gite De Pierre et de Lumière Dış Mekan
Gite De Pierre et de Lumière Oda Düzeni
Gite De Pierre et de Lumière Oda Düzeni
Image More +23 fotoğraf
Gite De Pierre et de Lumière
5, rue de la platiere Paroisse Notre-dame Des Sources, Jouhe

Jouhe bölgesindeki Gite De Pierre et de Lumière misafirlere kırsal bölgede, Musee Pasteur ve Collégiale Notre-Dame ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Val d'Amour Golf ile 11,9 mi (19,2 km) ve Lamarche-sur-Saone Belediye Sarayı ile 13,9 mi (22,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, buzdolabı ve fırınlar vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x