GIO Suites Parque 93 Bogotá

Andean Highlands, Chico
GIO Suites Parque 93 Bogotá Genel
GIO Suites Parque 93 Bogotá Genel
GIO Suites Parque 93 Bogotá Öne Çıkan Resim
GIO Suites Parque 93 Bogotá Dış Mekan
GIO Suites Parque 93 Bogotá Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
GIO Suites Parque 93 Bogotá
Calle 93a Nro 9a 53 Andean Highlands, Chico

GIO Suites Parque 93 Bogotá misafirlere Bogotá (Chico) bölgesinde, Park 93 ve Fransa Elçiliği ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bogotá ABD Elçiliği ile 6,4 mi (10,3 km) ve Andino Ticaret Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Restaurante Planta ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 odada şömine ve kapalı özel spa küveti vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafilere lobide şömine ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bogotá bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Grand Oda, Küvet
Room
Deluxe Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x