Gio'el B&B

Bergamo
Gio'el B&B Genel
Gio'el B&B Genel
Gio'el B&B Öne Çıkan Resim
Gio'el B&B Dış Mekan
Gio'el B&B Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Gio'el B&B
Via Vittore Ghislandi 55 , Bergamo

Gio'el B&B konaklamanızda Bergamo merkezinde, GAMeC ve Carrara Academy Galerisi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Largo Porta Nuova ile 1,5 km (0,9 mi) ve Atleti Azzurri d'Italia Stadyumu ile 1,6 km (1 mi) mesafede.

Gio'el B&B misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Beaux Arts stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x