Ginger Pune Wakad

Düzlükler, Paud
Ginger Pune Wakad Genel
Ginger Pune Wakad Genel
Ginger Pune Wakad Genel
Ginger Pune Wakad Genel
Ginger Pune Wakad Genel
Image More +32 fotoğraf
Ginger Pune Wakad
Kala Khadak Near Indra Collage Waka Nada WAKAD Düzlükler, Paud

Ginger Pune Wakad misafirlere Paud merkezinde, Pavana River ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Xion Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Balewadi High Street Alışveriş Merkezi ile 4,3 mi (6,9 km) ve Balewadi Spor Kompleksi ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cafe et' Cetera restoranı ideal, bu restoran Hint mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 128 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Oda
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x