Ginger Dona Paula

Dona Paula
Ginger Dona Paula Genel
Ginger Dona Paula Genel
Ginger Dona Paula Genel
Ginger Dona Paula Öne Çıkan Resim
Ginger Dona Paula Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Ginger Dona Paula
La Oceana Colony Panjim , Dona Paula

Ginger Dona Paula misafirlere Panaji bölgesinde, okyanus kıyısında, Dona Paula Plajı ve Vainguinim Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Calangute Plajı ile 14,3 mi (23 km) ve Candolim Plajı ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Luna ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 24 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Panaji bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 500 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x