GHL Style Yopal

Orinoquia, Yopal
GHL Style Yopal Genel
GHL Style Yopal Genel
GHL Style Yopal Genel
GHL Style Yopal Genel
GHL Style Yopal Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
GHL Style Yopal
Calle 29 No. 28-14 Orinoquia, Yopal

Yopal bölgesindeki GHL Style Yopal misafirlere La Herradura Parkı ve Yopal Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel St. Joseph Katedrali ile 3,2 km (2 mil) ve Garcero Del Llano Doğa Koruma Alanı ile 9,7 km (6 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 88 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x