Geum Dang Lodge

Pyeongchang
Geum Dang Lodge Öne Çıkan Resim
Geum Dang Lodge Dış Mekan
Geum Dang Lodge Dış Mekan
Geum Dang Lodge Dış Mekan
Geum Dang Lodge Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Geum Dang Lodge
509, Geumdang-gil Yongpyeong-myeon , Pyeongchang

Pyeongchang bölgesindeki Geum Dang Lodge konaklamanızda Bokwang Phoenix Park ve Lee Hyo-Seok Salonu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu pansiyon Phoenix Park Kayak Merkezi ile 5,4 mi (8,7 km) ve Alpensia Kayak Merkezi ile 26,9 mi (43,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve pilav pişirici gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere kayak dolabı, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x