Getaway Inn Boutique Guest House

Hunter, Nulkaba
Getaway Inn Boutique Guest House Öne Çıkan Resim
Getaway Inn Boutique Guest House Dış Mekan
Getaway Inn Boutique Guest House Dış Mekan
Getaway Inn Boutique Guest House Dış Mekan
Getaway Inn Boutique Guest House Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Getaway Inn Boutique Guest House
97 Wine Country Dr Hunter, Nulkaba

Nulkaba bölgesindeki Getaway Inn Boutique Guest House konaklamanızda, Potters Oteli Bira İmalathanesi ve Hungerford Hill Şaraphanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Hunter Valley Bahçeleri ile 5,2 mi (8,3 km) ve Hanging Tree Şaraphanesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ütü/ütü masası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Family
Family Süit
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Süit,
Süit, Jakuzi (Room 4)
Süit,
Süit, Jakuzi (Room 5)
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x