Georgestown Inn

Atlantik İlleri, St. John's
Georgestown Inn Genel
Georgestown Inn Genel
Georgestown Inn Genel
Georgestown Inn Öne Çıkan Resim
Georgestown Inn İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Georgestown Inn
50 Bonaventure Ave Atlantik İlleri, St. John's

Georgestown Inn konaklamanızda St. John's bölgesinde, tarihi bölgede, The Rooms ve Vaftiz Eden Aziz John (Yahya Peygamber) Katedral Bazilikası ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Memorial University of Newfoundland ile 0,9 km (0,6 mil) ve Vaftiz Eden Aziz John Anglikan Katedrali ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 4 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Şehir Manzaralı (Teresa)
Superior
Superior Oda (Beth)
Superior
Superior Oda (Mary)
Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı (Nan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x