George's Villa

Pera Chorio
George's Villa Genel
George's Villa Genel
George's Villa Öne Çıkan Resim
George's Villa Dış Mekan
George's Villa Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
George's Villa
Agiou Nikolaou , Pera Chorio

Pera Chorio bölgesindeki George's Villa konaklamanızda, Ayia Varvara'nın İlk Endüstriyel Laboratuvarı Müzesi ve Saint Mamas Church ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Ayia Varvara Manastırı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Painted Churches in the Troodos Region ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

George's Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo (1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x