George & Irene Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Ios Town (Ios Kasabası)
George & Irene Hotel Genel
George & Irene Hotel Genel
George & Irene Hotel Genel
George & Irene Hotel Genel
George & Irene Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
George & Irene Hotel
Ios Town Decentralized Administration Of The Aegean, Ios Town (Ios Kasabası)

George & Irene Hotel misafirlere Ios merkezinde, Ege Adaları yakınında ve Katsivéli ile yürüyerek 13 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kolitsáni ile 0,9 mi (1,4 km) ve Valmás ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Şehir Manzaralı
Traditional
Traditional Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x