Gente de Mar Resort

Caribbean Lowlands, Isla Grande
Gente de Mar Resort Genel
Gente de Mar Resort Genel
Gente de Mar Resort Genel
Gente de Mar Resort Öne Çıkan Resim
Gente de Mar Resort Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Gente de Mar Resort
Punta Sur Isla Grande Caribbean Lowlands, Isla Grande

Gente de Mar Resort misafirlere Rosario Adaları bölgesinde, milli parkta, Blanca Plajı ile 18 mi (28,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Isla Grande Plajı ve Bendita Beach yakınındadır.

Restoranda Gente de Mar Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Birden Çok Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Bungalov, Birden Çok Yatak
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x