Geneva National Resort

Güneydoğu Wisconsin, Lake Geneva
Geneva National Resort Genel
Geneva National Resort Genel
Geneva National Resort Genel
Geneva National Resort Öne Çıkan Resim
Geneva National Resort Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Geneva National Resort
1091 Hidden Cottage Circle Güneydoğu Wisconsin, Lake Geneva

Lake Geneva bölgesindeki Geneva National Resort misafirlere Geneva National Golf Club ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Geneva Lake ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Riviera Beach ile 8,7 km ve Lake Geneva Cruise Line ile 9 km mesafede.

Hunt Club Steakhouse yemek servisi için ideal, bu otelde, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 68 oda mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve sağlık kulübü ve kapalı havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x