Gems of Pinakates

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Güney Pelion
Gems of Pinakates Genel
Gems of Pinakates Genel
Gems of Pinakates Genel
Gems of Pinakates Öne Çıkan Resim
Gems of Pinakates Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Gems of Pinakates
Tsarchaki, Municipality of South Pelion Municipality Road Pinakates, Kala Nera Teselya Ve Merkez Yunanistan, Güney Pelion

Güney Pelion bölgesindeki Gems of Pinakates misafirlere dağda, Milies Museum ve Agios Taxiarhes ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Boufa (Koropi) plajı ile 5,5 mi (8,9 km) ve Milies Müzesi Pelion Dağı ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x