Gems at CrystalCove

Middlesex County, Ocho Rios
Gems at CrystalCove Genel
Gems at CrystalCove Genel
Gems at CrystalCove Genel
Gems at CrystalCove Öne Çıkan Resim
Gems at CrystalCove Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Gems at CrystalCove
121 Main St Middlesex County, Ocho Rios

Ocho Rios bölgesindeki Gems at CrystalCove misafirlere okyanus kıyısında, Mahogany Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Mystic Dağ ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan daire Turtle Plajı ile 2,7 km (1,7 mi) ve Turtle River Parkı ile 3,6 km (2,2 mi) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzaralı, Avlu
Room
Premier Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x