Gedara Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Gedara Resort Öne Çıkan Resim
Gedara Resort Dış Mekan
Gedara Resort Dış Mekan
Gedara Resort Dış Mekan
Gedara Resort Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Gedara Resort
Gedara, 19/2 De Fonseka Place Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Gedara Resort misafirlere Wadduwa bölgesinde, plaj yakınında, Kalatura Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kalutara Bodhiya ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Bentota Plajı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Pothupitiya Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Economy Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x