GDA Hotel Neustadt an der Weinstraße

Pfalz, Neustadt-Haardt
GDA Hotel Neustadt an der Weinstraße Öne Çıkan Resim
GDA Hotel Neustadt an der Weinstraße Dış Mekan
GDA Hotel Neustadt an der Weinstraße Dış Mekan
GDA Hotel Neustadt an der Weinstraße İç Mekan
GDA Hotel Neustadt an der Weinstraße İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
GDA Hotel Neustadt an der Weinstraße
Haardter Straße 6 Pfalz, Neustadt-Haardt

GDA Hotel Neustadt an der Weinstraße misafirlere Neustadt an der Weinstrasse merkezinde, Palatinate Ormanı Doğal Parkı yakınında ve Galerie ASPEKT ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hambach Şatosu ile 4,4 mi (7,1 km) ve Weingut Reichsrat von Buhl ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 18-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Comfort
Comfort Süit, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x