Gasthof Vossbur

Nordheide, Toppenstedt
Gasthof Vossbur Genel
Gasthof Vossbur Öne Çıkan Resim
Gasthof Vossbur Dış Mekan
Gasthof Vossbur Dış Mekan
Gasthof Vossbur İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Gasthof Vossbur
Wulfsener Strasse 4 Nordheide, Toppenstedt

Toppenstedt bölgesindeki Gasthof Vossbur konaklamanızda, Luneburg Korusu Doğal Yaşam Parkı ve Green Eagle Golf Sahaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Elbe Philharmonic Hall (Elbe Filarmonik Konser Salonu) ile 20,9 mi (33,7 km) ve Miniatur Wunderland (Minyatür Harikalar Diyarı) ile 21,6 mi (34,8 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x