Gasthof und Pension zum Löwen

Rhine - Neckar (bölge), Leutershausen
Gasthof und Pension zum Löwen Öne Çıkan Resim
Gasthof und Pension zum Löwen Dış Mekan
Gasthof und Pension zum Löwen Dış Mekan
Gasthof und Pension zum Löwen Dış Mekan
Gasthof und Pension zum Löwen Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Gasthof und Pension zum Löwen
Hauptstraße 13-15 Rhine - Neckar (bölge), Leutershausen

Hirschberg bölgesindeki Gasthof und Pension zum Löwen konaklamanızda Neckar Valley-Odenwald Nature Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dr. Carl Benz Araba Müzesi ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Heidelberg Kalesi ile 11 mi (17,8 km) ve MIRAMAR Erlebnisbad, Salz & Kristall Therme und Saunaparadies Su Parkı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Gasthof und Pension zum Löwen misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x