Gasthof Post

Muhlviertel (bölge), Peilstein im Mühlviertel
Gasthof Post Öne Çıkan Resim
Gasthof Post Dış Mekan
Gasthof Post Dış Mekan
Gasthof Post Dış Mekan
Gasthof Post Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Gasthof Post
Stifterstraße 6 Muhlviertel (bölge), Peilstein im Mühlviertel

Peilstein im Mühlviertel bölgesindeki Gasthof Post konaklamanızda, Villa Sinnenreich Müzesi ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Danube River ile 19 mi (30,6 km) ve Hochficht Bergbahnen GmbH Ski Resort ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Gasthof Post, Gasthof Post misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x